Dagmar Křečková

Vrchní referent v oddělení právních vztahů k nemovitostem Katastrálního pracoviště Svitavy Dagmar Křečková je dlouholetou členkou SPMS, komunální politice se aktivně věnuje. Pracuje v majetkoprávní komisi, v minulosti se angažovala v oblasti sportu a kultury.

Vystudovala Střední ekonomickou školu ve Svitavách. Do práce ve Sdružení pro město Svitavy se zapojila hned od počátku. „Mám radost, jak se mé rodné město rozvíjí. Měli bychom si vážit toho, co se podařilo vybudovat a realizovat, i když ne všechno se vždy daří podle našich představ a ne vždy je vše dokonalé. O to víc mě mrzí vyjádření některých spoluobčanů na facebooku, kteří hledají jen negativa…,“ naznačuje Dagmar Křečková. Má radost, že v čele Svitav stojí řadu let lidé, kteří chtějí posunout Svitavy dál a výš. Míní, že zvolili správný směr. „Líbí se mi spousta věcí a také to, že zde mám pocit bezpečí. A že je snaha řešit problémy, jež nás obklopují a kterým se nelze vyhnout,“ dodává Dagmar Křečková.

Je vdaná, s manželem Jiří mají dceru Hanu a syna Jiřího. Oba se těší z vnoučátek Karolínky, Emičky a Matyáška.

Volný čas věnuje rozrůstající se rodině a především vnoučatům, dále práci na zahradě, drobným aktivitám, četbě a poslechu hudby.

„Člověk má mít odvahu začínat každý den nový život.“