Vysazení 4000 ks cibulovin

Členové Sdružení pro město Svitavy dlouhodobě podporují rozvoj občanské iniciativy a zkrášlování prostředí našeho města. Proto v jarních měsících nabídli pomoc společnosti SPORTES Svitavy s. r. o. s výsadbou cibulovin na území města. Nabídka byla přijata, čekalo se jen na vhodný termín a vhodnou lokalitu. Po vysázení medonosných rostlin u Památníku včelích matek, krokusů v parku Patriotů, zeleně na svitavském náměstí, plovoucích ostrovů na rybníku Rosnička nyní přichází na řadu záhony cibulovin u vlakového nádraží a u kruhového objezdu u vjezdu do náměstí. Tyto dva prostory není možné osázet strojově, přijali jsme tedy nabídku zorganizovat ruční vysazení 4000 ks cibulí. A tak v sobotu 12. října v 9 hodin zahájíme výsadbu cibulovin u kruhového objezdu pod náměstím. Poté se přemístíme před budovu vlakového nádraží, kde osázíme druhý záhon. I na tuto akci si dovolujeme opět pozvat spoluobčany, kteří se tak budou moci zapojit do zvelebování našeho města. Společně s Vámi měníme Svitavy.