O nás

Dovolte nám, abychom se Vám představili. Připravili jsme krátké představení každého z nás, naše členy v „akci“, naše kandidáty a některé podporovatele do voleb 2010. A na tomto místě Vám také představíme kandidáty do voleb 2014.

Sdružení pro město Svitavy

Sdružení pro město Svitavy (SPMS) je otevřeným společenstvím občanů programově usilujících o prospěch a trvalý rozvoj města. Je vlivnou polistopadovou politickou silou ve Svitavách.

SPMS vzniklo sice oficiálně až před komunálními volbami v roce 1994 jako sdružení nestraníků a nezávislých občanů, v té době již (nejen personálně) navazovalo na Koalici 1990 tvořenou OF, ČSL a SNZ. Při svém vzniku ve svých řadách soustředilo asi 30 členů, jejichž profese zahrnuje všechny podstatné obory lidské činnosti: na volebních kandidátkách od té doby jsou zastoupeni podnikatelé a živnostníci, pracovníci v ekonomice, školství, kultuře, zdravotnictví, dělníci a důchodci. Ženy i muži.

SPMS se stalo vítězem všech komunálních voleb ve městě a jeho lídři vykonávali rozhodující funkce v městské správě, radě a zastupitelstvu. Jeho partnerem byla vždy KDU-ČSL a další demokratické strany (ODS, ČSSD, US-DEU, DŽJ).

SPMS vždy prosazovalo hodnoty, které jsou vyjádřeny v jeho sloganu: Stabilita - Prosperita - Možnosti - Spolupráce.

Položky označené * jsou povinné
Vaše jméno a příjmení
* Váš e-mail
Váš telefon
* Vaše zpráva

Sem napište svůj dotaz nebo vzkaz.

Vyplňte prosím výsledek (číslo)
* tři plus pět