Kozáčková Martina

29Kozáčková Martina

Ekonomka (*1973)

Od roku 1991 pracuji v Komerční bance a.s. na různých pozicích. Jsem vdaná, mám jedno dítě, syna Vlastimila. Ve Svitavách jsem se narodila a až na menší „pracovní odskok do Prahy“ jsem je v podstatě nikdy na delší dobu neopustila. A nemám to v plánu ani do budoucna, protože Svitavy jsou moje Město. Protože žijeme v městské části Lačnov, máme velmi blízko do přírody, jak říkám, srnky nám chodí až k plotu. Žijeme v podstatě na „vesnici“, ale na náměstí jsme pěšky za 20 minut. Ideální místo pro život! Většinu času trávíme venku na zahradě, chodíme na procházky, jezdíme na kole. Ráda čtu vše, co mi přijde pod ruku. Jak jsem zmínila, jsem Lačnovák. Mým zájmem a přáním je, aby Lačnov byl i nadále tím, čím pro mě je celý život. Místem, kam se ráda vracím z dovolených, ze služebních cest. Lačnov mládne, a to nejen přílivem mladých rodin s dětmi. Je vidět na každém kroku, že není jen zapomenutým okrajem města, jak se mnohdy prezentuje. Je skutečně radost být zde doma.

Mým krédem je zcela jasně: Nečiň jiným, co nechceš, aby činili oni tobě.

Jsem ráda za každou akci, která se koná ve Svitavách pro naše děti i pro nás. Nejhezčí jsou ty na náměstí Míru a v parku. Je velmi milé, že s každou akcí roste i počet nás, kteří stále častěji přicházíme. Je vidět, že nesedíme doma, že jdeme mezi lidi. To je velmi pozitivní, zvlášť v dnešní uspěchané době.

Položky označené * jsou povinné
Vaše jméno a příjmení
* Váš e-mail
Váš telefon
* Vaše zpráva

Sem napište svůj dotaz nebo vzkaz.

Vyplňte prosím výsledek (číslo)
* tři plus pět