SPMS a volby

Volby 2022:

Důležité odkazy z minulých voleb:

Historické volební programy

Komunální volby 2022

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Šimek David Mgr. Bc. MBA, Kukaňová Ditta Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Benc Antonín Mgr., Čuhelová Blanka Mgr., Báča Milan PaedDr. Bc. MBA, Bauerová Marta Mgr., Veselý Marcel, Petrželová Alena, Moravec Lukáš MgA., Palatková Monika MUDr., Dvořák Jaroslav Dipl. um., Morávková Táňa MUDr., Štaud Ctirad Ing., Brzoňová Milena Bc., Padyásek Pavel DiS. Grmelová Marie, Peňák Ondřej, Vraspírová Eliška Bc., Horký Martin Ing., Huschková Eva Bc., Špaček Pavel Ing., Stichová Věra, Koukal Václav, Sezemská Marcela Mgr., Malý Jan MUDr.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 10 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (David Šimek, Ditta Kukaňová, Ondřej Komůrka, Antonín Benc). Starosta: David Šimek, neuvolněnou místostarostkou byla zvolena Ditta Kukaňová..

Výsledky voleb ZDE.

Komunální volby 2018

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Šimek David Mgr. Bc., Kukaňová Ditta Mgr., Fikejz Radoslav Mgr., Sezemská Marcela Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Čuhelová Blanka Mgr., Dvořák Jaroslav, Petrželová Alena, Báča Milan PaedDr. Bc. MBA, Palatková Monika MUDr., Moravec Lukáš MgA., Stichová Věra, Benc Antonín Mgr., Grmelová Marie, Štaud Ctirad Ing., Brzoňová Milena Bc., Padyásek Pavel DiS., Morávková Táňa MUDr., Tomanec Filip Mgr., Huschková Eva Bc., Koukal Václav, Křečková Dagmar, Klíč Radim Bc., Malý Jan MUDr., Špaček Pavel Ing., Šefrna Karel MUDr.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 13 mandátů v zastupitelstvu a 5 míst v Radě města (David Šimek, Ditta Kukaňová, Marcela Sezemská, Ondřej Komůrka, do 2021 Radoslav Fikejz, od 2021 Milan Báča). Starosta: David Šimek. Od 1. 1. 2022 byla neuvolněnou místostarostkou zvolena Ditta Kukaňová.

Komunální volby 2014

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Šimek David Mgr. Bc., Fikejz Radoslav Mgr., Sezemská Marcela Mgr., Čuhelová Monika Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Čuhelová Blanka Mgr., Báča Milan PaedDr. Bc., Stichová Věra, Dvořák Jaroslav, Benc Antonín Bc., Grmelová Marie, Sychra Libor MUDr., Hrušková Božena, Klíč Radim, Koukal Václav, Renzová Radoslava Mgr. DiS., Lipenský Martin Mgr., Štaud Ctirad Ing., Křečková Dagmar, Malý Jan MUDr., Vévoda Břetislav Ing., Šefrna Karel MUDr., Patočka Petr MUDr., Špaček Pavel Ing., Tomanec Filip Mgr., Cvrkal Otmar

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 10 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (David Šimek, Marcela Sezemská, Ondřej Komůrka a Radoslav Fikejz). Starosta: David Šimek.

Komunální volby 2010

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Šimek David Mgr. Bc., Renzová Radoslava Mgr. DiS., Koukal Václav, Čuhelová Blanka Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Sezemská Marcela Mgr., Báča Milan PaedDr. Bc., Fikejz Radoslav Mgr., Cvrkal Otmar, Čuhelová Monika Mgr., Malý Jan MUDr., Čermák Pavel Ing., Štaud Ctirad Ing., Špaček Pavel Ing., Hrušková Božena, Pospíšil Pavel Ing., Grmelová Marie, Samuel Ivo Ing. MBA, Křečková Dagmar, Šefrna Karel MUDr., Fialová Mirka MUDr., Šváb František, Šperka Bohumil PhMr., Vévoda Břetislav Ing., Burešová Věra PaedDr., Tomanec Filip Mgr.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 7 mandátů v zastupitelstvu a 3 místa v Radě města (David Šimek, Marcela Sezemská a Radoslav Fikejz). Starosta: David Šimek.

Komunální volby 2006

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Špaček Pavel Ing., Koukal Václav, Sezemská Marcela Mgr., Báča Milan PaedDr., Cvrkal Otmar, Malý Jan MUDr., Šimek David Mgr., Čermák Pavel Ing., Samuel Ivo Ing.MBA, Čuhelová Blanka Mgr., Šváb František, Šefrna Karel MUDr., Šperka Bohumil PhMr., Fikejz Radoslav Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Štaud Ctirad Ing., Fialová Mirka MUDr., Břeň Bohuslav JUDr., Burešová Věra PaedDr., Křečková Dagmar, Pospíšil Pavel Ing., Vlachová Radoslava DiS., Pavlík František, Sychrová Markéta MUDr., Dobeš Vítězslav Mgr., Čermák Josef.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 9 mandátů v zastupitelstvu a 2 místa v Radě města (Václav Koukal a Marcela Sezemská). Místostarostka: Marcela Sezemská.

Komunální volby 2002

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Koukal Václav, Sezemská Marcela Mgr., Malý Jan MUDr., Šefrna Karel MUDr., Větr Miroslav Ing., Báča Milan PaedDr., Špaček Pavel Ing., Čermák Pavel Ing., Šváb František, Cvrkal Otmar, Samuel Ivo Ing., Šperka Bohumil PhMr., Břeň Bohuslav JUDr., Čuhelová Blanka Mgr., Štaud Ctirad Ing., Pechanec Vít, Křečková Dagmar, Pavliš Jindřich MVDr., Burešová Věra PaedDr., Dobeš Vítězslav Mgr., Fikejz Radoslav Mgr., Sychrová Markéta MUDr., Fialová Mirka MUDr., Chvojsík Jiří, Freitinger Daniel Mgr., Štaudová Martina.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 12 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (Václav Koukal, Miroslav Větr, Marcela Sezemská a Milan Báča, po odchodu M. Větra nastoupil do Rady města Pavel Špaček)). Starosta: Václav Koukal. Místostarostové: Marcela Sezemská a Miroslav Větr (do 2005).

Komunální volby 1998

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Brýdl Jiří Mgr., Koukal Václav, Šperka Bohumil PhMr., Fialová Mirka MUDr., Šefrna Karel MUDr., Sezemská Marcela Mgr., Pechanec František Ing., Čermák Pavel Ing., Šváb František, Malý Jan MUDr., Samuel Ivo Ing., Cvrkal Otmar, Čuhelová Blanka Mgr., Brůna Václav Mgr., Štaud Ctirad Ing., Chvojsík Jiří, Pavliš Jindřich MVDr., Ješina Milan, Sychrová Markéta MUDr., Burešová Věra PaedDr., Dobeš Vítězslav Mgr., Havlů Václav, Špaček Pavel Ing., Čermák Josef, Dobrovolný Jaroslav MUDr., Báča Jaromír MUDr.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 9 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (Jiří Brýdl, Václav Koukal, František Pechanec, Marcela Sezemská). Starosta: Jiří Brýdl (od 2000 Václav Koukal). Místostarosta: Václav Koukal (od 2000 Marcela Sezemská).

Komunální volby 1994

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Brýdl Jiří Mgr., Koukal Václav, Pechanec František Ing., Fialová Mirka MUDr., Štaud Ctirad Ing., Vévoda Břetislav Ing., Sychrová Markéta MUDr., Špaček Pavel Ing., Cvrkal Otmar, Čermák Pavel Ing., Veselá Květuše, Sezemská Marcela Mgr., Šefrna Karel MUDr., Tauer Ivan, Samuel Ivo Ing., Havlů Václav, Čuhelová Blanka Mgr., Chvojsík Jiří, Dobeš Vítězslav Mgr., Burešová Věra PaedDr., Šperka Bohumil PhMr., Dobrovolný Jaroslav MUDr., Šváb František, Otava Josef Mgr., Kubový Jan, Krátký Jiří.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 8 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (Jiří Brýdl, Václav Koukal, František Pechanec, Marcela Sezemská). Starosta: Jiří Brýdl. Místostarosta: Václav Koukal.