SPMS a volby

Volební program 2006

Komunální volby 2010

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Šimek David Mgr. Bc., Renzová Radoslava Mgr. DiS., Koukal Václav, Čuhelová Blanka Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Sezemská Marcela Mgr., Báča Milan PaedDr. Bc., Fikejz Radoslav Mgr., Cvrkal Otmar, Čuhelová Monika Mgr., Malý Jan MUDr., Čermák Pavel Ing., Štaud Ctirad Ing., Špaček Pavel Ing., Hrušková Božena, Pospíšil Pavel Ing., Grmelová Marie, Samuel Ivo Ing. MBA, Křečková Dagmar, Šefrna Karel MUDr., Fialová Mirka MUDr., Šváb František, Šperka Bohumil PhMr., Vévoda Břetislav Ing., Burešová Věra PaedDr., Tomanec Filip Mgr.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 7 mandátů v zastupitelstvu a 3 místa v Radě města (David Šimek, Marcela Sezemská a Radoslav Fikejz). Starosta: David Šimek.

Komunální volby 2006

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Špaček Pavel Ing., Koukal Václav, Sezemská Marcela Mgr., Báča Milan PaedDr., Cvrkal Otmar, Malý Jan MUDr., Šimek David Mgr., Čermák Pavel Ing., Samuel Ivo Ing.MBA, Čuhelová Blanka Mgr., Šváb František, Šefrna Karel MUDr., Šperka Bohumil PhMr., Fikejz Radoslav Mgr., Komůrka Ondřej Bc., Štaud Ctirad Ing., Fialová Mirka MUDr., Břeň Bohuslav JUDr., Burešová Věra PaedDr., Křečková Dagmar, Pospíšil Pavel Ing., Vlachová Radoslava DiS., Pavlík František, Sychrová Markéta MUDr., Dobeš Vítězslav Mgr., Čermák Josef.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 9 mandátů v zastupitelstvu a 2 místa v Radě města (Václav Koukal a Marcela Sezemská). Místostarostka: Marcela Sezemská.

Komunální volby 2002

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Koukal Václav, Sezemská Marcela Mgr., Malý Jan MUDr., Šefrna Karel MUDr., Větr Miroslav Ing., Báča Milan PaedDr., Špaček Pavel Ing., Čermák Pavel Ing., Šváb František, Cvrkal Otmar, Samuel Ivo Ing., Šperka Bohumil PhMr., Břeň Bohuslav JUDr., Čuhelová Blanka Mgr., Štaud Ctirad Ing., Pechanec Vít, Křečková Dagmar, Pavliš Jindřich MVDr., Burešová Věra PaedDr., Dobeš Vítězslav Mgr., Fikejz Radoslav Mgr., Sychrová Markéta MUDr., Fialová Mirka MUDr., Chvojsík Jiří, Freitinger Daniel Mgr., Štaudová Martina.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 12 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (Václav Koukal, Miroslav Větr, Marcela Sezemská a Milan Báča, po odchodu M. Větra nastoupil do Rady města Pavel Špaček)). Starosta: Václav Koukal. Místostarostové: Marcela Sezemská a Miroslav Větr (do 2005).

Komunální volby 1998

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Brýdl Jiří Mgr., Koukal Václav, Šperka Bohumil PhMr., Fialová Mirka MUDr., Šefrna Karel MUDr., Sezemská Marcela Mgr., Pechanec František Ing., Čermák Pavel Ing., Šváb František, Malý Jan MUDr., Samuel Ivo Ing., Cvrkal Otmar, Čuhelová Blanka Mgr., Brůna Václav Mgr., Štaud Ctirad Ing., Chvojsík Jiří, Pavliš Jindřich MVDr., Ješina Milan, Sychrová Markéta MUDr., Burešová Věra PaedDr., Dobeš Vítězslav Mgr., Havlů Václav, Špaček Pavel Ing., Čermák Josef, Dobrovolný Jaroslav MUDr., Báča Jaromír MUDr.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 9 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (Jiří Brýdl, Václav Koukal, František Pechanec, Marcela Sezemská). Starosta: Jiří Brýdl (od 2000 Václav Koukal). Místostarosta: Václav Koukal (od 2000 Marcela Sezemská).

Komunální volby 1994

Modře označení byli při volbách zvoleni do zastupitelstva.

Za SPMS kandidovali: Brýdl Jiří Mgr., Koukal Václav, Pechanec František Ing., Fialová Mirka MUDr., Štaud Ctirad Ing., Vévoda Břetislav Ing., Sychrová Markéta MUDr., Špaček Pavel Ing., Cvrkal Otmar, Čermák Pavel Ing., Veselá Květuše, Sezemská Marcela Mgr., Šefrna Karel MUDr., Tauer Ivan, Samuel Ivo Ing., Havlů Václav, Čuhelová Blanka Mgr., Chvojsík Jiří, Dobeš Vítězslav Mgr., Burešová Věra PaedDr., Šperka Bohumil PhMr., Dobrovolný Jaroslav MUDr., Šváb František, Otava Josef Mgr., Kubový Jan, Krátký Jiří.

SPMS ve volbách zvítězilo, získalo 8 mandátů v zastupitelstvu a 4 místa v Radě města (Jiří Brýdl, Václav Koukal, František Pechanec, Marcela Sezemská). Starosta: Jiří Brýdl. Místostarosta: Václav Koukal.

Položky označené * jsou povinné
Vaše jméno a příjmení
* Váš e-mail
Váš telefon
* Vaše zpráva

Sem napište svůj dotaz nebo vzkaz.

Vyplňte prosím výsledek (číslo)
* tři plus pět