Představujeme volební program SPMS

Dovolujeme si Vám nabídnout docela zajímavé čtení – volební program Sdružení pro město Svitavy pro období 2018–2022. Náš program, to nejsou plané sliby, to nejsou pouhá hesla. Slibovat umí každý a před volbami se to každému docela daří. My jsme se naučili ohlédnout se vždy nejdříve na uplynulé období, umíme říci, co se povedlo, přiznáme také, že něco nevyšlo. U každé kapitoly se snažíme vyjít z objektivní analýzy toho, čeho jsme v té či oné oblasti dosáhli. Každý rok tak činíme, obtížně byste hledali v našem okolí někoho dalšího, kdo zveřejňuje každoročně účet za plnění volebního programu. Pak teprve začneme tvořit, týmově tvořit.

Přihlížíme přitom k reálným možnostem města. A teprve na základě toho stanovujeme reálné cíle, kterých lze ve Svitavách dosáhnout. Víte, ono tvořit volební program je především o odpovědnosti, ne o slibech a heslech. A až budete posuzovat jiné volební programy, porovnávat programy jiných volebních stran, přistupujte k tomu prosíme také zodpovědně: zkoumejte, jak ten či onen plnil svůj předchozí volební program, zda to, co ten či onem píše, nejsou náhodou jen plané sliby a pouhá přání. A pamatujte si, že volebním mottem SPMS je SPOLEČNĚ S VÁMI MĚNÍME SVITAVY.

Kompletní informace k letošním komunálním volbám (volební program, kandidátka) si můžete prostudovat zde – Sdružení pro město Svitavy – volby 2018.