Renzová Radoslava Mgr., DiS.

16Renzová Radoslava Mgr., DiS.

Ředitelka ZŠ a MŠ Svitavy - Lačnov (*1972)

Baví mě práce s dětmi. Brát dítě jako osobnost, partnera, kterému mohu být průvodcem, je pro mě vždycky výzva. Ráda čtu, dívám se na filmy, poslouchám hudbu.

Do Sdružení pro město Svitavy jsem vstoupila před osmi lety. Líbí se mi, že zde můžu s lidmi, kterých si vážím, přemýšlet o rozvoji Svitav. Angažuji se v pracovních skupinách školství a sociální problematiky. Ve své práci se setkávám s dětmi nadanými i dětmi, které mají nějakou nevýhodu. Byla bych ráda, kdyby se nám podařilo nevytvářet z těchto dětí předčasně uzavřené sociální skupiny. Jsem přesvědčená, že když je naučíme spolupracovat, rozvíjet ve spolupráci jejich dovednosti a obohacovat se tak navzájem, bude z toho mít v budoucnu prospěch celá společnost.

Ztotožňuji se s myšlenkou Václava Havla: Naděje není jistota, že události dopadnou dobře, ale přesvědčení, že věc má smysl, i když podle našich představ nedopadne.

Ve Svitavách se mi líbí. Rádi se s dětmi procházíme k Rosničce nebo k různým hřištím ve městě. Oblíbili jsme si třeba hřiště na svitavském stadionu. Baví nás setkávat se se Svitaváky na společenských akcích na náměstí. Využíváme i široké kulturní nabídky.

Položky označené * jsou povinné

Kontaktní informace

* Vaše jméno a příjmení
* Váš e-mail